Termeni si ConditiiTermeni si Conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului  rocosmetics.ro
Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate  efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 
Administratorul site-ului  rocosmetics.ro  isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 
UTILIZATORUL Reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, care a acceptat termenii si conditiile prezentului SITE. 
UTILIZAREA SITE-ULUI - Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre rocosmetics.ro, produsele comercializate de acesta, cat si alte informatii considerate de rocosmetics.ro ca fiind de interes pentru UTILIZATORI. SC Atrium SRL este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia. UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale SC Atrium SRL, prevazute de legislatia in vigoare.
 
DREPTURILE DE AUTOR (Copyright) 
Intregul continut al website-ul www.rocosmetics.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC Atrium SRL sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe website-ul www.rocosmetics.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail: office@rocosmetics.ro
CONFIDENTIALITATEA DATELOR
Respectam confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale referitoare la magazinele noastre si brandul rocosmetics.ro ( Sc Atrium Srl ).
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC Atrium SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.
 
GARANTIA PRODUSELOR
Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru: www.rocosmetics.ro , beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Produsele au termenul de valabilitate inscriptionat  pe eticheta.
Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si SC Atrium SRL (rocosmetics.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 
  
INFORMATII DESPRE PRODUS
Imaginile de pe website au caracter informative.
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut Toate fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor. Fotografiile ambalajelor pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe acest site. Toate prezentarile nu obliga firma producatoare sau pe noi, comerciantul / furnizorul, in niciun fel fata de client. Inainte de a achizitiona un produs cereti informatii de actualitate si exacte despre produs,
Va rugam sa luati in considerare ca produsele cosmetice desfacute si utilizate care nu reprezinta un defect calitativ si nu sunt expirate, nu pot fi returnate din motive de sanatate. Va multumim pentru intelegere. In conformitate cu legislatia uniformizata a Uniunii Europene, toate produsele cosmetice au lipit pe ambalaj o pictograma (un desen ce reprezinta o cutie rotunda desfacuta si un numar). Numarul trecut pe aceasta pictograma reprezinta numarul de luni al termenului de valabilitate al produsului din momentul in care acesta a fost deschis. Spre exemplu un produs cu pictograma M24 poate fi folosit timp de 24 de luni din momentul in care a fost deschis. In cazul produselor cu termen de valabilitate mai mare de 36 de luni pictograma este M36.

Ne rezervam dreptul de a refuza pentru retur toate produsele care prezinta urmatoarele: produse testate, fara etichete intacte, cu sigilii rupte, sterse ori desprinse, produse "atinse" sau produse cu orice fel de modificari fizice, lipsuri cantitative, lovituri, ciobituri, zgarieturi sau socuri. 
Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor fara o notificare prealabila. Ne asumam raspunderea ca valoarea comenzii NU se va modifica dupa confirmarea telefonica a acesteia sau prin emailul de confirmare la adresa specificata de dumneavoastra la inregistrare. 
Ne rezervam dreptul de a anula comanda clientului cu o notificare telefonica sau prin email in cazul in care produsele din comanda acestuia nu se mai afla pe stoc (stocul nostru sau depozitul furnizor) sau in cazul in care produsele care ar fi trebuit sa fie trimise sunt respinse pentru a fi livrate din depozitul furnizor. 
  • Preturile afisate pe site includ TVA.
  • Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.
  • La pretul produselor aflate la promotie / oferta / lichidare nu se aplica alt discount.
  • Ofertele nu se cumuleaza.

RETURNAREA PRODUSELOR  
Ordonanta Guvernului nr130/2000 prevede urmatoarele: 
"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. 
Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". 
 
Art. 7. - (1) Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga: 
a) pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator, daca au fost indeplinite prevederile art. 4;

FORTA MAJORA
www.rocosmetics.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.rocosmetics.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect in cauze care nu depinde de vointa www.rocosmetics.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.rocosmetics.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.rocosmetics.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia in vigoare.

LITIGII
Orice litigiu aparut intre Utilizatori si SC Atrium SRL va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.  
 
DISPOZITII FINALE
SC Atrium SRL isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale prevederilor semnalate, precum si orice modificari asupra site-ului  www.rocosmetics.ro structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
O data cu lansarea unei comenzi rocosmetics.ro intelege ca utilizatorul a citit si inteles conditiile ce guverneaza regulile de functionare ale acestui site, iar comanda lansata de client are valoare de contract incheiat intre parti cu toate drepturile si obligatiile ce deriva din acesta.