LAUFWUNDER BALSAM PENTRU HIDRATAREA PICIOARELOR CU EXTRACT DE MUSETEL 500 ML

  • Producător: Lutticke
  • Cod produs: 305
  • Disponibilitate: Out Of Stock
  • 115,00Lei


BALSAMUL Laufwunder pentru hidratarea picioarelor, are în compoziție ingrediente atent alese ca:

INGREDIENTE PRINCIPALE

Hamamelisuleste un ingredient important în produsele pentru îngrijirea pielii. Frunzele sale, crengile și scoarța sunt bogate în acizi conferindu-i proprietăți astringente. Hamamelisul are efecte antiinflamatorii, tonice vasculare, vasoconstrictoare, analgezice, antioxidante, regeneratoare.

  

Musetelulcare are rol dezinfectant, antiinflamator, emolient, antialergic, antibacterian și din acest motiv este des întâlnit în compoziția cremelor și  a unguentelor. Cremele care au în compoziția lor și extract de mușețel ajută la hidratarea si hrănirea pielii.


Ureeacare este remediul principal pentru îngrijirea pielii, are proprietăți anti-microbiene și anti-micotice extraordinare, care asigură vindecarea rapidă a pielii uscate, crăpate și a mâncărimilor. Ureea se găsește în mod natural în stratul superficial al pielii (epidermă) și joacă un rol vital în menținerea hidratării și supleții pielii.

Datorită compoziției sale echilibrate, în urma masării, lasă o piele plăcută la atingere. Prin utilizare regulată, pielea devine moale și elastică.

MOD DE UTILIZARE

Este eficient pentru îngrijirea zilnică a picioarelor.

Poate fi folosit și de diabetici.

BENEFICII

Prin utilizare regulată, pielea devine moale și elastică .

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: im, korig