Corp

IGIENA CORPULUI


- daca este facuta corect, se sincronizeaza cu activitatea corecta a organismului, imbunatatind schimbul de substante, circulatia sangvina, digestiei, respiratiei, capacitatii fizice si intelectuale a omului.
Igiena corpului necesita, mai intai de toate, pastrarea curateniei pielii.


- Pentru organism, rolul pielii este foarte mare.

- Pielea ca si plamanii, participa la respiratie: prin glandele sudaripare, (transpiratia ), cu ajutorului careia se elimina din organism substantele toxice, ce apar in urma activitatii vitale a corpului.


Pielea apara organismul de agentii externi.
Impuritatile asezandu-se pe piele, se amesteca cu transpiratia, astupand canalele de excretie ale glandelor sudoripare, ducand la ingreunarea regimul normal de functionare al pielii.


- Pe piele se pot acumula microorganisme patogene.


De aceea este important ca in mod regulat sa ne spalam corpul cu produse testate dermatologic pentru a evita complicatii a pielli. 

Comparare Produse (0)


BALSAM PUTEREA CALULUI CU EFECT DE INCALZIRE 200 ML

BALSAM PUTEREA CALULUI CU EFECT DE INCALZIRE 200 ML

79,00Lei Fără TVA: 79,00Lei

Balsamul  cu efect de incalzire din arnica, ace de molid siberian, menta, castan de cal, cimbru, ienupăr și rozmarin este foarte bun pentru mușchii și articulațiile tensionate, datorită continutului de namol și gheara diavolului. Încălzind ..

BEINWELL BALSAM CORP  PENTRU MUSCHI SI ARTICULATII 75 ML

BEINWELL BALSAM CORP PENTRU MUSCHI SI ARTICULATII 75 ML

38,00Lei Fără TVA: 38,00Lei

Beinwell balsam este un produs creat pentru persoane active, pentru ingrijirea picioarelor, articulatiilor, muschilor si spatelui. Din ingrediente deosebit de benefice din casta..

EFEU SPEZIAL BODY BALM BALSAM  ANTICELULITIC CU EXTRACT DE IEDERĂ 100 ML (CU DOZATOR ȘI CAP DE MASAJ)

EFEU SPEZIAL BODY BALM BALSAM ANTICELULITIC CU EXTRACT DE IEDERĂ 100 ML (CU DOZATOR ȘI CAP DE MASAJ)

85,00Lei Fără TVA: 85,00Lei

Efeu Spezial Body Balm de la CristinenMoor îngrijește zonele cu probleme de pe burtă, coapse, partea de jos și de sus a brațului. Balsamul foarte concentrat este realizat din extracte din frunze de iederă, boabe de ienupăr, gălbenele și coada-calu..

LUEMÉ SAMPON SI GEL DE DUS  CU ALOE VERA 200 ml

LUEMÉ SAMPON SI GEL DE DUS CU ALOE VERA 200 ml

38,00Lei Fără TVA: 38,00Lei

Având ca bază extractul de aloe vera, gelul de duș Lueme curăță profund pielea, fiind recomandat și pentru curățarea părului. Îngrijește pielea scalpului și astfel face părul puternic și strălucitor. Fără conservanți sau coloranți, acest gel de duș e..

LUTTIMED  SAMPON SI LOTIUNE DE DUS  CU LANOLINA 200 ml

LUTTIMED SAMPON SI LOTIUNE DE DUS CU LANOLINA 200 ml

24,00Lei Fără TVA: 24,00Lei

Loțiunea de duș Luttimed curăță delicat pielea și părul. Este un produs alcalin, fără săpun, cu PH de 5,5.Recomandat pentru orice tip de piele și păr, curăță în profunzime și păstrează stratul natural al pielii. Datorită lanolinei pe care o conțin..

 LAUFWUNDER  SARE DE BAIE PE BAZA DE PLANTE MEDICINALE 1000 g

LAUFWUNDER SARE DE BAIE PE BAZA DE PLANTE MEDICINALE 1000 g

96,00Lei Fără TVA: 96,00Lei

Sarea de baie Laufwunder pe bază de plante medicinale, conține extracte de mușețel, care au rol dezinfectant, antiinflamator, hidratează și protejează pielea. Baia cu sarea Laufwunder este indicată pentru pielea afectată de bătături și pentru picioa..

LAUFWUNDER CREMA PENTRU BAIE  CU EXTRACT DE   ROZMARIN 1000 ml

LAUFWUNDER CREMA PENTRU BAIE CU EXTRACT DE ROZMARIN 1000 ml

134,00Lei Fără TVA: 134,00Lei

Crema de baie Laufwunder conține extracte stimulante pentru piele, de rozmarin și castane sălbatice. Picioarele obosite, inflamate și suprasolicitate se vor relaxa și vor fi răsfățate cu ajutorul acestei creme de baie. Substanțele active și în acelaș..

LOTIUNE DE CORP LUEMÉ CU DOZATOR 450ML

LOTIUNE DE CORP LUEMÉ CU DOZATOR 450ML

89,00Lei Fără TVA: 89,00Lei

Loțiunea pentru corp Luemé este un produs de îngrijire a pielii care hidratează și îngrijește pielea sensibilă sau uscată, datorită gelului de aloe vera.Gelul de aloe vera conține toți nutrienții importanți de care pielea noastră are nevoie, este efi..

LUTTIMED SAMPON SI LOTIUNE DE DUS CU LANOLINA 300 ml

LUTTIMED SAMPON SI LOTIUNE DE DUS CU LANOLINA 300 ml

30,00Lei Fără TVA: 30,00Lei

Ca urmare a deshidratării, pielea ta are de suferit şi devine uscată, dar nu aceasta este singura cauză care poate provoca probleme epidermei. De asemenea, anumite produse cosmetice pe care le foloseşti ar putea fi incompatibile tipului tău d..

LAUFWUNDER LOTIUNE DE BAIE PENTRU PICIOARE CU EXTRACT DE PORTOCALA 5000 ml LAUFWUNDER LOTIUNE DE BAIE PENTRU PICIOARE CU EXTRACT DE PORTOCALA 5000 ml

LAUFWUNDER LOTIUNE DE BAIE PENTRU PICIOARE CU EXTRACT DE PORTOCALA 5000 ml

495,00Lei Fără TVA: 495,00Lei

Loțiunea de baie pentru picioare, cu extract de portocală se folosește pentru o curățare fină a pielii și pentru îngrijirea picioarelor, fiind recomandată și în pregătirea picioarelor pentru pedichiură.Extractele din portocală amplifică efectul nutri..

LAUFWUNDER SARE DE BAIE  PE BAZA DE PLANTE MEDICINALE 5000 g

LAUFWUNDER SARE DE BAIE PE BAZA DE PLANTE MEDICINALE 5000 g

318,00Lei Fără TVA: 318,00Lei

Sarea de baie Laufwunder pe bază de plante medicinale, conține extracte de mușețel, care au rol dezinfectant, antiinflamator, hidratează și protejează pielea. Baia cu sarea Laufwunder este indicată pentru pielea afectată de bătături și pentru picioar..

LUTTIMED SAMPON SI LOTIUNE DE DUS  CU LANOLINA 1000 ml

LUTTIMED SAMPON SI LOTIUNE DE DUS CU LANOLINA 1000 ml

70,00Lei Fără TVA: 70,00Lei

Ca urmare a deshidratării, pielea ta are de suferit şi devine uscată, dar nu aceasta este singura cauză care poate provoca probleme epidermei. De asemenea, anumite produse cosmetice pe care le foloseşti ar putea fi incompatibile tipului tău de p..

Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)