CREMA CU EXTRACT DE COARNE DE CERB 100 ML

  • 18,00Lei


Crema de îngrijire și protecție pentru picioare,cu extract de coarne cerb, vitamina E și lanolină  este pentru îngrijirea optimă a picioarelor cu piele uscată și sensibilă. Crema are proprietatea de a rămâne ca un strat protector pe suprafața pielii.

EXTRACTUL DIN CORN DE CERB reprezintă o bio sursă de minerale (Ca, Mg, P, Na, K), cu rol important în îngrijirea pielii. Catifeaua de corn de cerb (extract pulbere) ca şi celelalte substanţe naturale, este unul din cele mai eficiente produse terapeutice pentru piele.

LANOLINA este un produs 100% natural, care nu produce efecte negative asupra pielii. Aceasta are o multime de beneficii pentru ingrijirea pielii uscate si deshidratate,are in compozitia sa: ceride, steride, acizi grasi.Este foarte bine tolerata de orice tip de piele, hidratand-o si catifeland-o in profunzime.

VITAMINA E,are rezultate antioxidante impiedicand oxidarea acizilor grasi din structura peretilor celulari. Protejeaza celulele active impotriva radicalilor liberi care distrug ADN-ul celular si duc la pierderea elasticitatii si fermitatii pielii.

UTILIZARE:
aplicati crema pe piele si masati  usor.

RECOMANDARE:
pentru rezultate garantate,aplicati crema zilnic.

BENEFICII:
folosita in mod corect,previne uscarea pielii,hidrateaza intens si ofera protectie pielii pe parcursul intregii zile.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie