unghii, cuticule

unghii, cuticule

Comparare Produse (0)


 NAILAN  ULEI PENTRU INGRIJIREA UNGHIILOR 15 ml

NAILAN ULEI PENTRU INGRIJIREA UNGHIILOR 15 ml

38,00Lei Fără TVA: 38,00Lei

Uleiul Nailan restabilește luciul mătăsos al unghiilor prin ingredientele sale naturale și cu ajutorul  bisabololului hidratează și hrănește unghiile cu vitamine, acestea devenind elastice și strălucitoare.Unghiile casante și crăpate sunt neplăc..

SALU SOLUTIE PENTRU INDEPARTAREA CUTICULELOR 50 ml

SALU SOLUTIE PENTRU INDEPARTAREA CUTICULELOR 50 ml

39,00Lei Fără TVA: 39,00Lei

Salu dizolvă cuticulele rapid și eficient.Puteți începe curățarea cuticulelor imediat după aplicarea soluției, aceasta având efect imediat.Aplicarea este igienică datorită picurătorului de dozare,  care este practic și poate fi folosit mai ales ..

ULEI HANDWUNDER NAGELOL 13 ML

ULEI HANDWUNDER NAGELOL 13 ML

38,00Lei Fără TVA: 38,00Lei

Handwunder Nagelol  pentru unghii, din uleiuri selectionate cu extract de plante si vitamine ingrijeste eficient unghiile si cuticulele.Recomandat pentru unghii fragile..

NAILAN ULEI PENTRU INGRIJIREA UNGHIILOR  50 ml

NAILAN ULEI PENTRU INGRIJIREA UNGHIILOR 50 ml

91,00Lei Fără TVA: 91,00Lei

Uleiul Nailan restabilește luciul mătăsos al unghiilor prin ingredientele sale naturale și cu ajutorul bisabololului hidratează și hrănește unghiile cu vitamine, acestea devenind elastice și strălucitoare.Unghiile casante și crăpate sunt neplăcute și..

SALU SOLUTIE PENTRU INDEPARTAREA CUTICULELOR 250 ml

SALU SOLUTIE PENTRU INDEPARTAREA CUTICULELOR 250 ml

108,00Lei Fără TVA: 108,00Lei

Salu dizolvă cuticulele rapid și eficient.Puteți începe curățarea cuticulelor imediat după aplicarea soluției, aceasta având efect imediat.Aplicarea este igienică datorită picurătorului de dozare practic, și care poate fi folosit mai ales în saloanel..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)