Oferte speciale

Comparare produse (0)


BALSAM CU ARNICA 250ML

25,00Lei Fără TVA: 25,00Lei

Cu un conținut ridicat de arnică, acest balsam îngrijește picioarele și mâinile, având un efect relaxant și revigorant asupra pielii. Arnica este o plantă folosită de mult timp ca medicament homeopat pentru calmarea durerilor reumatice, dureril..

CREMA CU  GLUCOZAMIN 250ML
Sale

CREMA CU GLUCOZAMIN 250ML

19,50Lei 39,00Lei Fără TVA: 19,50Lei

Crema glucozamina acţionează in cazul, durerilor musculare şi leziuni sportive. Ingredientele sale bazate pe glucozamina ameliora artrita şi previne consumul de cartilaj.  PRINCIPALELE EFECTE BENEFICE ALE CREMEI CU GLUCOZAMINA:- previne consumul..

CREMA CU GINSENG 150ML

12,00Lei Fără TVA: 12,00Lei

CREMA CU GINSENG este o cremă specială, de îngrijire a pielii,cu efecte deosebite. Ingredientele extractului de ginseng sunt favorabile pielii, hidratează şi menţin elasticitatea naturală a acesteia, fiind benefice pentru reglarea umidității.&nb..

SYN-AKE Lifting Cream SYN-AKE Lifting Cream
Sale

SYN-AKE Lifting Cream

27,50Lei 55,00Lei Fără TVA: 27,50Lei

Formula sa "SYN-AKE" se bazează pe o tripeptidă de sinteză, ce imită veninul de viperă fer-de-lance (barba amarilla). Testele clinice au demonstrat că această peptidă este capabilă să reducă expresia ridurilor mimice prin inhibarea contracțiilor musc..

ULEI DIN 110 PLANTE MONTANE 100ML
Sale

ULEI DIN 110 PLANTE MONTANE 100ML

16,00Lei 32,00Lei Fără TVA: 16,00Lei

Ulei terapeutic, binefăcător, ce oferă puterea vitală a 110 plante medicinale, pentru ingrijirea corpului dar și masaj. Recomandat pentru dureri de cap provocate de oboseală sau migrene – masați cu 2-4 picături fruntea, tâmplele, scalpul și gâtul, ..

ULEI NAILAN PENTRU INGRIJIREA UNGHIILOR 50 ml

70,00Lei Fără TVA: 70,00Lei

Uleiul Nailan restabilește luciul mătăsos al unghiilor prin ingredientele sale naturale și cu ajutorul bisabololului hidratează și hrănește unghiile cu vitamine, acestea devenind elastice și strălucitoare.Unghiile casante și crăpate sunt neplăcute și..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Cele mai vândute

ULEI DE PROTECTIE MYKORED CU PENSON 14 ml

ULEI DE PROTECTIE MYKORED CU PENSON 14 ml

Unghiile casante și crăpate sunt neplăcute și periculoase. Mykored ulei, creat special pentru unghiile fragile și predispuse la infecții, are în compoziție ingrediente ca: - clotrimazol, care protejează unghiile de atacul fungilor, - extract de..

36,00Lei Fără TVA: 36,00Lei

LOTIUNE MYKORED 50 ml. Antimicotica(ciuperca unghiei)

LOTIUNE MYKORED 50 ml. Antimicotica(ciuperca unghiei)

Indiferent daca se prezinta sub forma de crema,lotiune,spray sau balsam,produsele Lutticke ingrijesc si revigoreaza pielea.O gama larga de produse cu scop precis va ofera ingrijire si ajutor,in orice problema legata de piele.Pantofii stramti si soset..

37,00Lei Fără TVA: 37,00Lei

SALU SOLUTIE PENTRU INDEPARTAREA CUTICULELOR 50 ml

SALU SOLUTIE PENTRU INDEPARTAREA CUTICULELOR 50 ml

Salu dizolvă cuticulele rapid și eficient.Puteți începe curățarea cuticulelor imediat după aplicarea soluției, aceasta având efect imediat.Aplicarea este igienică datorită picurătorului de dozare,  care este practic și poate fi folosit mai ales ..

35,00Lei Fără TVA: 35,00Lei

CREMA MYKORED FORTE antimicotica (ciuperca unghiei) 20ML

CREMA MYKORED FORTE antimicotica (ciuperca unghiei) 20ML

Mykored Forte este o cremă specială, cu sistem de îngrijire intensiv, protejeză pielea și unghiile împotriva ciupercilor. Ingredientele sale active sunt:- pantenolul, este rapid absorbit în piele, stimulează producția de celule noi, are efect antiin..

38,00Lei Fără TVA: 38,00Lei