Comparare produse (0)


LOTIUNE HANDWUNDER PENTRU MAINI SI UNGHII 150 ml

37,00Lei Fără TVA: 37,00Lei

Loțiunea pentru mâini și unghii Handwunder îngrijește pielea mâinilor care este predispusă la uscare, conține ingrediente active cum ar fi: - bisabololul (mușețel), care îmbunătățește aspectul pielii uscate sau deteriorate prin reducerea exfolier..

AFTER SHAVE ZORBAS 100 ml

51,00Lei Fără TVA: 51,00Lei

AFTER SHAVE ZORBAS este ideal după fiecare bărbierit, uscat sau umed. Dupa bărbierit, pielea feței rămâne vulnerabilă și trebuie îngrijită cu atenție. Cu ingrediente atent alese ca:PANTENOL- care este rapid absorbit în piele, stimulează producția de ..

APA DE FATA LUEMÉ 100 ml

34,00Lei Fără TVA: 34,00Lei

Apa de față LUEME’ conține o combinație de ingrediente alese special pentru toate tipurile de ten.  Extracte naturale precum:INGREDIENTE GELUL DE ALOE VERA pe care îl are în compoziție facilitează procesul natural de regenerare al pielii în ..

APA DE TOALETA ZORBAS 50 ml

70,00Lei Fără TVA: 70,00Lei

APA DE TOALETĂ ZORBAS  cu esențe de parfum, perfect combinate pentru a vă oferi un miros proaspăt și bărbătesc.Cu note de bază florale, proaspete și parfum intens de lemn de santal,LEMN DE CEDRU, apa de toaletă Zorbas vă oferă îngrijir..

BALSAM AFTER SHAVE ZORBAS 100 ml

41,00Lei Fără TVA: 41,00Lei

After shave-ul balsam Zorbas, are grijă de pielea feței după fiecare bărbierit uscat sau umed și este potrivit pentru toate tipurile de piele. Este bogat în ingrediente alese ca: - pantenol, care este rapid absorbit în piele, stimulează producția..

BALSAM HRANITOR/ DELICAT LAUFWUNDER "ARGINT" 75 ml

58,00Lei Fără TVA: 58,00Lei

Inovație pentru picioarele cu piele sensibilă, balsamul cu argint are și un conținut mare de ceramide, care redau elasticitatea pielii și înlocuiesc lipidele naturale de la nivelul acesteia. Ceramidele sunt folosite în produsele cosmetice pentru..

BALSAM LAUFWUNDER PENTRU HIDRATAREA PICIOARELOR 30 ml

17,00Lei Fără TVA: 17,00Lei

BALSAMUL Laufwunder pentru hidratarea picioarelor, are în compoziție ingrediente atent alese ca:INGREDIENTE PRINCIPALEHamamelisul, este un ingredient important în produsele pentru îngrijirea pielii. Frunzele sale, crengile și scoarța s..

BALSAM PENTRU PICIOARE LAUFWUNDER CU EFECT DE RACIRE 75 ml

28,00Lei Fără TVA: 28,00Lei

BALSAMUL PENTRU PICIOARE - GAMA Laufwunder oferă picioarelor o senzație plăcută de prospețime pe tot parcursul zilei, datorită ingredientelor sale active:INGREDIENTE PRINCIPALEHamamelisul, care are efecte antiinflamatorii, tonice vasculare, vas..

BALSAMUL HIDRATANT LAUFWUNDER ''HIDRO'' 30 ml

20,00Lei Fără TVA: 20,00Lei

BALSAMUL HIDRATANT ''HIDRO'' oferă picioarelor o senzație plăcută de prospețime pe tot parcursul zilei, datorită ingredientelor sale active:Lipsa umidității poate face ca pielea piciorului să devină fragilă și crăpată. Pielea se întărește, apar..

BALSAMUL LAUFWUNDER CU LIPIDE 30 ml

22,00Lei Fără TVA: 22,00Lei

Balsamul Laufwunder  pentru îngrijirea pielii picioarelor, conține ingrediente foarte bine alese pentru îngrijirea pielii uscate.Are în compoziție:- ceramide, care redau elasticitatea și înlocuiesc lipidele naturale de la nivelul pielii. Lipidel..

BALSAMUL LAUFWUNDER PENTRU INGRIJIREA PICIOARELOR DIABETICILOR 75 ml

37,00Lei Fără TVA: 37,00Lei

Picioarele diabeticilor suferă de tulburări circulatorii, iar aceste lucruri pot duce la o carență de umiditate și de lipide  la nivelul pielii piciorului și din această cauză, acesta devine de multe ori ținta infecțiilor bacteriene și fungice. ..

BALSAMUL PENTRU PICIOARE LAUFWUNDER CU EFECT DE INCALZIRE 75 ml

28,00Lei Fără TVA: 28,00Lei

Balsamul Laufwunder cu efect de încălzire, este recomandat pentru persoanele cu o circulație periferică slabă, iar pe timpul iernii este produsul ideal pentru îngrijirea picioarelor. Prin utilizarea extractului de arnică, care este folosit pentru ..

Afişare 1 - 12 din 115 (10 pagini)