LAUFWUNDER BALSAM CU EFECT DE INCALZIRE PENTRU PICIOARE 75 ml

  • Producător: Lutticke
  • Cod produs: 314
  • Disponibilitate: Out Of Stock
  • 37,00Lei


Balsamul Laufwunder cu efect de încălzire, este recomandat pentru persoanele cu o circulație periferică slabă, iar pe timpul iernii este produsul ideal pentru îngrijirea picioarelor.
Prin utilizarea extractului de arnică, care este folosit pentru calmarea durerilor reumatice, durerilor articulare și a durerilor musculare, balsamul Laufwunder încălzește în special picioarele reci. Arnica ajută la creșterea circulației sangvine, reduce inflamațiile și reduce durerile cauzate de cârcei sau durerile musculare.
Având în compoziție și uree, care este remediul principal pentru îngrijirea pielii, are proprietăți anti-microbiene și anti-micotice extraordinare, care asigură vindecarea rapidă a pielii uscate și crăpate dar și a mâncărimilor. Ureea se găsește în mod natural în stratul superficial al pielii (epidermă) și joacă un rol vital în menținerea hidratării și supleții pielii.
Balsamul Laufwunder, folosit în mod regulat, asigură o piele a picioarelor hidratată și îngrijită, cu efect pe termen lung.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: imkorig