MYKORED LOTIUNE ANTIMICOTICA PENTRU CIUPERCA UNGHIEI (STICLA PRACTICA) 500 ml

  • Producător: Lutticke
  • Cod produs: 403
  • Disponibilitate: Out Of Stock
  • 198,00Lei


Indiferent daca se prezinta sub forma de crema,lotiune,spray sau balsam,produsele Lutticke ingrijesc si revigoreaza pielea.O gama larga de produse cu scop precis va ofera ingrijire si ajutor,in orice problema legata de piele.
Pantofii stramti si sosetele cauzeaza des miros persistent al picioarelor,iar spray-ul obisnuit de picioare nu face de multe ori fata.In mod frecvent spatiul dintre degetele picioarelor ramane complet neingrijit.
Temperatura umed-calda a picioarelor cauzeaza inmultirea rapida a bacteriilor,urmarile fiind mirosul neplacut si popularea cu ciuperci atat la nivelul pielii cat si al unghiilor.
MYKORED se bazeaza pe o combinatie foarte bine evaluata a substantelor active,care impiedica efectiv cresterea bacteriilor si a ciupercilor,MYKORED nu suprima transpiratia naturala a pielii,substantele sale active,ureea si acidul salicilic,ingrijesc pielea simultan. Ca urmare a efectului sau suplimentar de blocare a ciupercilor,este evitata popularea pielii cu ciuperci daunatoare.
 Mykored soluție, este tratament contra micozei, anti-germeni, anti-fungic, cu componente de refacere foarte bine alese pentru rezultate sigure atunci când ne confruntăm cu micoza piciorului. Pe lângă alte ingrediente conține:
- uree care ajută la refacerea stratului protector al pielii,
- acid salicilic, care este utilizat pentru afecțiuni ale pielii, având proprietăți antimicrobiene,
Mykored soluție este conceput special pentru îngrijirea unghiilor și a spațiului dintre degete, locuri care sunt predispuse la infecțiile cu germeni. Crește semnificativ igiena piciorului, reduce mirosul și asigură protecție împotriva infecțiilor.
Utilizare:aplicati solutia MYKORED 1-2 ori pe zi ,fara sa uitati spatiul dintre degete.
 Recomandare:dupa folosirea unei saune,bazin, piscina sau cabina dus,publice,utilizati MYKORED pentru a preveni infectia cu ciuperca a piciorului. Dupa tratarea unghiei cu MYKORED soluție, trebuie folosit si Uleiului MYKORED, pentru ca unghiile să fie curate, protejate și sa creasca sănătoase.
Beneficii: previn infectarea pielii cu micoze,toate produsele MYKORED,sunt produse de Lutticke si se supun unui control permanent al calitatii si toleranta acestora de catre piele, a fost testata de catre dermatologi.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie