Picioare

Picioare

Comparare Produse (0)


 LAUFWUNDER  SPRAY PENTRU PICIOARE 150 ml

LAUFWUNDER SPRAY PENTRU PICIOARE 150 ml

47,00Lei Fără TVA: 47,00Lei

Spray-ul Laufwunder este deodorantul ideal pentru picioare, pentru o prospețime de lungă durată. Ingredientele sale active naturale sunt camforul, scorțișoara și mentolul.Camforul este folosit ca antiinflamator și analgezic. El stimulează circulația ..

 LAUFWUNDER CREMA PENTRU REDUCEREA CALUSURILOR (BATATURILOR) 30 ml  LAUFWUNDER CREMA PENTRU REDUCEREA CALUSURILOR (BATATURILOR) 30 ml

LAUFWUNDER CREMA PENTRU REDUCEREA CALUSURILOR (BATATURILOR) 30 ml

34,00Lei Fără TVA: 34,00Lei

Pielea picioarelor, acoperită de bătături și calusuri, este pentru multe persoane o problemă estetică și des întâlnită.Tratamentul unui calcai puternic afectat de cornee a avut rezultat convingator,aplicand Laufwunder crema de reducere a co..

 LAUFWUNDER HYDRO BALSAM HIDRATANT 30 ml  LAUFWUNDER HYDRO BALSAM HIDRATANT 30 ml

LAUFWUNDER HYDRO BALSAM HIDRATANT 30 ml

26,00Lei Fără TVA: 26,00Lei

Balsamul Laufwunder Hydro oferă picioarelor o senzație plăcută de prospețime pe tot parcursul zilei, datorită ingredientelor sale active:Lipsa umidității poate face ca pielea piciorului să devină fragilă și crăpată. Pielea se întărește, apar cr..

 LAUFWUNDER LOTIUNE DE BAIE PENTRU PICIOARE CU EXTRACT DE PORTOCALA 200 ml  LAUFWUNDER LOTIUNE DE BAIE PENTRU PICIOARE CU EXTRACT DE PORTOCALA 200 ml

LAUFWUNDER LOTIUNE DE BAIE PENTRU PICIOARE CU EXTRACT DE PORTOCALA 200 ml

32,00Lei Fără TVA: 32,00Lei

Loțiunea de baie pentru picioare cu extract de portocală se folosește pentru o curățare fină a pielii și pentru îngrijirea picioarelor, fiind recomandată și în pregătirea picioarelor pentru  pedichiură.Extractele din portocală amplifică efectul ..

 MYKORED FORTE CREMA ANTIMICOTICA PENTRU CIUPERCA UNGHIEI 20ML

MYKORED FORTE CREMA ANTIMICOTICA PENTRU CIUPERCA UNGHIEI 20ML

45,00Lei Fără TVA: 45,00Lei

Mykored Forte este o cremă specială, cu sistem de îngrijire intensiv, protejeză pielea și unghiile împotriva ciupercilor. Ingredientele sale active sunt:- pantenolul, este rapid absorbit în piele, stimulează producția de celule noi, are efect antiin..

BALSAM 6 IN 1 PENTRU INGRIJIREA PICIOARELOR SI A VENELOR 200 ML

BALSAM 6 IN 1 PENTRU INGRIJIREA PICIOARELOR SI A VENELOR 200 ML

79,00Lei Fără TVA: 79,00Lei

Balsam pentru îngrijirea picioarelor și a venelor - 6 în 1 - 200mlUn avantaj pentru toată lumea care cunoaște senzația de picioare grele. Combinația foarte bine coordonată de frunze de viță roșie, gălbenele, castan de cal, trifoi dulce, mătură d..

BALSAM 6 IN 1 PENTRU INGRIJIREA PICIOARELOR SI A VENELOR 75 ML

BALSAM 6 IN 1 PENTRU INGRIJIREA PICIOARELOR SI A VENELOR 75 ML

39,00Lei Fără TVA: 39,00Lei

 Balsamul ușor și calmant CristinenMoor pentru îngrijirea picioarelor și venelor 6 în 1!     Atent creat pentru îngrijirea picioarelor, cu extracte de gălbenele, frunze de viță de vie roșie, castan de cal, trifoi dulce și mătur..

BALSAM PUTEREA CALULUI CU EFECT DE INCALZIRE 200 ML

BALSAM PUTEREA CALULUI CU EFECT DE INCALZIRE 200 ML

79,00Lei Fără TVA: 79,00Lei

Balsamul  cu efect de incalzire din arnica, ace de molid siberian, menta, castan de cal, cimbru, ienupăr și rozmarin este foarte bun pentru mușchii și articulațiile tensionate, datorită continutului de namol și gheara diavolului. Încălzind ..

BEINWELL BALSAM CORP  PENTRU MUSCHI SI ARTICULATII 75 ML

BEINWELL BALSAM CORP PENTRU MUSCHI SI ARTICULATII 75 ML

38,00Lei Fără TVA: 38,00Lei

Beinwell balsam este un produs creat pentru persoane active, pentru ingrijirea picioarelor, articulatiilor, muschilor si spatelui. Din ingrediente deosebit de benefice din casta..

CALLUSAN FORTE 125 ML

CALLUSAN FORTE 125 ML

76,00Lei Fără TVA: 76,00Lei

Este o cremă-spumă specială pentru îngrijrea intensă a pielii crăpate și întărite. Cu o concentrație foarte mare de Uree, hidratează, făcând pielea întărită și crăpată, elastică din nou. Nu conține coloranți, parfumuri sau conservanți. APLICAR..

CALLUSAN FRESH 125 ML

CALLUSAN FRESH 125 ML

76,00Lei Fără TVA: 76,00Lei

Callusan spumă-cremă reglează transpirația pielii, protejează eficient picioarele solicitate (la sportivi), previne mirosul urât al picioarelor, fiind de asemenea foarte eficientă și pentru picioarele obosite. Creată special pentru zona dintre deg..

HORNEX -SOLUTIE INDEPARTARE CALUS (BATATURI)  200 ML

HORNEX -SOLUTIE INDEPARTARE CALUS (BATATURI) 200 ML

89,00Lei Fără TVA: 89,00Lei

HornEx! Remover calus - set complet pentru îndepărtarea rapidă a bataturilorPentru bataturi foarte groase, HornEx!  Indepărtează calusurile foarte repede și eficient, fără a stimula dezvoltarea de noi calusuri și a deteriora suprafața ..

Afişare 1 - 12 din 76 (7 pagini)