Creme, balsamuri, lotiuni

crema, balsam

Comparare Produse (0)


 LAUFWUNDER SPRAY PENTRU PICIOARE 150 ml

LAUFWUNDER SPRAY PENTRU PICIOARE 150 ml

47,00Lei Fără TVA: 47,00Lei

Spray-ul Laufwunder este deodorantul ideal pentru picioare, pentru o prospețime de lungă durată. Ingredientele sale active naturale sunt camforul, scorțișoara și mentolul.Camforul este folosit ca antiinflamator și analgezic. El stimulează circulația ..

 LAUFWUNDER CREMA PENTRU REDUCEREA CALUSURILOR (BATATURILOR) 30 ml LAUFWUNDER CREMA PENTRU REDUCEREA CALUSURILOR (BATATURILOR) 30 ml

LAUFWUNDER CREMA PENTRU REDUCEREA CALUSURILOR (BATATURILOR) 30 ml

34,00Lei Fără TVA: 34,00Lei

Pielea picioarelor, acoperită de bătături și calusuri, este pentru multe persoane o problemă estetică și des întâlnită.Tratamentul unui calcai puternic afectat de cornee a avut rezultat convingator,aplicand Laufwunder crema de reducere a co..

 LAUFWUNDER HYDRO BALSAM HIDRATANT 30 ml LAUFWUNDER HYDRO BALSAM HIDRATANT 30 ml

LAUFWUNDER HYDRO BALSAM HIDRATANT 30 ml

26,00Lei Fără TVA: 26,00Lei

Balsamul Laufwunder Hydro oferă picioarelor o senzație plăcută de prospețime pe tot parcursul zilei, datorită ingredientelor sale active:Lipsa umidității poate face ca pielea piciorului să devină fragilă și crăpată. Pielea se întărește, apar cr..

BALSAM 6 IN 1 PENTRU INGRIJIREA PICIOARELOR SI A VENELOR 200 ML

BALSAM 6 IN 1 PENTRU INGRIJIREA PICIOARELOR SI A VENELOR 200 ML

79,00Lei Fără TVA: 79,00Lei

Balsam pentru îngrijirea picioarelor și a venelor - 6 în 1 - 200mlUn avantaj pentru toată lumea care cunoaște senzația de picioare grele. Combinația foarte bine coordonată de frunze de viță roșie, gălbenele, castan de cal, trifoi dulce, mătură d..

BALSAM 6 IN 1 PENTRU INGRIJIREA PICIOARELOR SI A VENELOR 75 ML

BALSAM 6 IN 1 PENTRU INGRIJIREA PICIOARELOR SI A VENELOR 75 ML

39,00Lei Fără TVA: 39,00Lei

 Balsamul ușor și calmant CristinenMoor pentru îngrijirea picioarelor și venelor 6 în 1!     Atent creat pentru îngrijirea picioarelor, cu extracte de gălbenele, frunze de viță de vie roșie, castan de cal, trifoi dulce și mătur..

BALSAM PUTEREA CALULUI CU EFECT DE INCALZIRE 200 ML

BALSAM PUTEREA CALULUI CU EFECT DE INCALZIRE 200 ML

79,00Lei Fără TVA: 79,00Lei

Balsamul  cu efect de incalzire din arnica, ace de molid siberian, menta, castan de cal, cimbru, ienupăr și rozmarin este foarte bun pentru mușchii și articulațiile tensionate, datorită continutului de namol și gheara diavolului. Încălzind ..

BEINWELL BALSAM CORP PENTRU MUSCHI SI ARTICULATII 75 ML

BEINWELL BALSAM CORP PENTRU MUSCHI SI ARTICULATII 75 ML

38,00Lei Fără TVA: 38,00Lei

Beinwell balsam este un produs creat pentru persoane active, pentru ingrijirea picioarelor, articulatiilor, muschilor si spatelui. Din ingrediente deosebit de benefice din casta..

LAUFWUNDER BALSAM CU ARGINT 75 ml LAUFWUNDER BALSAM CU ARGINT 75 ml

LAUFWUNDER BALSAM CU ARGINT 75 ml

76,00Lei Fără TVA: 76,00Lei

Inovație pentru picioarele cu piele sensibilă, balsamul cu argint are și un conținut mare de ceramide, care redau elasticitatea pielii și înlocuiesc lipidele naturale de la nivelul acesteia. Ceramidele sunt folosite în produsele cosmetice pentru..

LAUFWUNDER CREMA EXFOLIANTA PENTRU PICIOARE CU ARNICA 75 ml

LAUFWUNDER CREMA EXFOLIANTA PENTRU PICIOARE CU ARNICA 75 ml

29,00Lei Fără TVA: 29,00Lei

Crema exfoliantă Laufwunder pentru picioare, împiedică formarea unui strat de piele îngroșat, elimină stratul  de celule moarte, datorită ingredientelor atent alese cum ar fi:- gețiana lutea, care are efect antiinflamator și ajută la regenerarea..

LAUFWUNDER SPRAY PENTRU PICIOARE 125 ml

LAUFWUNDER SPRAY PENTRU PICIOARE 125 ml

37,00Lei Fără TVA: 37,00Lei

Spray-ul Laufwunder este deodorantul ideal pentru picioare, pentru o prospețime de lungă durată. Ingredientele sale active naturale sunt camforul, scorțișoara și mentolul. Camforul este folosit ca antiinflamator și analgezic. El stimulează circula..

LAUFWUNDER BALSAM  CU EFECT DE INCALZIRE PENTRU PICIOARE 75 ml

LAUFWUNDER BALSAM CU EFECT DE INCALZIRE PENTRU PICIOARE 75 ml

37,00Lei Fără TVA: 37,00Lei

Balsamul Laufwunder cu efect de încălzire, este recomandat pentru persoanele cu o circulație periferică slabă, iar pe timpul iernii este produsul ideal pentru îngrijirea picioarelor. Prin utilizarea extractului de arnică, care este folosit pentru ..

LAUFWUNDER BALSAM PENTRU INGRIJIREA PICIOARELOR DIABETICILOR 75 ml LAUFWUNDER BALSAM PENTRU INGRIJIREA PICIOARELOR DIABETICILOR 75 ml

LAUFWUNDER BALSAM PENTRU INGRIJIREA PICIOARELOR DIABETICILOR 75 ml

48,00Lei Fără TVA: 48,00Lei

Picioarele diabeticilor suferă de tulburări circulatorii, iar aceste lucruri pot duce la o carență de umiditate și de lipide  la nivelul pielii piciorului și din această cauză, acesta devine de multe ori ținta infecțiilor bacteriene și fungice. ..

Afişare 1 - 12 din 52 (5 pagini)