BALSAMUL PENTRU PICIOARE LAUFWUNDER CU EFECT DE RACIRE 500 ml

  • Producător: Lutticke
  • Cod produs: 310
  • Disponibilitate: Out Of Stock
  • 89,00Lei


BALSAMUL PENTRU PICIOARE - GAMA Laufwunder oferă picioarelor o senzație plăcută de prospețime pe tot parcursul zilei, datorită ingredientelor sale active:

INGREDIENTE PRINCIPALE

Hamamelisul, care are efecte antiinflamatorii, tonice vasculare, vasoconstrictoare, analgezice,antioxidant, regeneratoare,

Camforul, este folosit ca antiinflamator, analgezic, stimulează circulația sanguină și este antireumatic. Camforul este folosit pentru calmarea articulațiilor inflamate și dureroase, ori pentru relaxarea picioarelor și întinderilor musculare,

Bisabololul, îmbunătățește aspectul pielii uscate sau deteriorate prin reducerea exfolierii și restabilirea supleții fiind componenta principală a uleiului esențial extras din mușețel.

Ureea, care este remediul principal pentru îngrijirea pielii, are proprietăți anti-microbiene și anti-micotice extraordinare, asigură vindecarea rapidă a pielii uscate și crăpate, a arsurilor și mâncărimilor. Ureea se găsește în mod natural în stratul superficial al pielii (epidermă) și joacă un rol vital în menținerea hidratării și supleții pielii.


MOD DE UTILIZARE

Folosit în mod regulat, îndepărtează mirosul neplăcut al picioarelor.

BENEFICII

Picioarele inflamate și obosite vor simți imediat parfumul mentolului, dar și efectul de răcire.

Balsamul Laufwunder pentru picioare, cu efect de răcire, se aplică cu ușurință, se absoarbe rapid și lasă în urmă o senzație plăcută pe piele.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie