BALSAM PENTRU 'PICIOARE OBOSITE' 150ML

  • 10,00Lei


Balsamul pentru „picioare obosite” conține ulei de Eucalipt, Mentol, Camfor și este recomandata folosirea pentru picioarele cu piele aspră și crăpată. 

Camforul este folosit pentru calmarea articulațiilor inflamate și dureroase, ori la relaxarea picioarelor și întinderilor musculare.

Glicerina consolideaza bariera protectoare a pielii, aceasta protejand astfel pielea.Stimuleaza eliminarea de celule moarte.Dupa utilizarea produselor cu glicerina, pielea devine neteda,ccelereaza vindecarea epidermei in leziuni ale pielii.

Mentolul  intensifică efectul de răcire pentru picioarele obosite, suprasolicitate și lasă pe piele un miros plăcut și proaspăt.

Ulei de eucalipt care este extras din frunzele si ramurile eucaliptului, fiind utilizat, initial, de catre aborigeni ca remediu pentru combaterea febrei si a problemelor de piele. Uleiul esential de eucalipt prezinta foarte multe proprietati terapeutice:este antiseptic, analgezic, antireumatic,cicatrizant.

Îndepărtează senzația de „picioare grele”, crează o senzație de prospețime și ușurare, hidratează, înmoaie și hrănește pielea uscată, ajută la îndepărtarea pielii uscate care este inestetică și iritantă.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie