CREMA CU EFECT DE INCALZIRE 250ML

  • 14,00Lei


Fiecare ulei esențial are un efect asupra frumuseții și sănătății. Există uleiuri care au proprietăți medicinale, de exemplu, uleiul esențial de eucalipt.

El este cunoscut pentru proprietățile antiseptice și antiinflamatoare.Uleiul esențial de eucalipt este distilat din frunzele de eucalipt,mirosul este dulceag și reconfortant.

Crema activă are efect calmant și reconfortant, încălzește zona pe care se aplică, oferind pielii o senzație plăcută de cald.
Este ideală pentru încălzirea și relaxarea mâinilor și picioarelor reci, dar și pentru durerile musculare, de coloană, spate sau gât.
Este recomandată pentru sportivi, înainte și după efort fizic, dar și pentru persoanele cu circulație periferică deficitară.
Având efect de încălzire a mușchilor solicitați, destinația sa este să reîncălzească toate grupele musculare, fiind astfel perfectă pentru cei care fac sport, sau după purtarea pantofilor cu toc, eliminând rapid durerile.

Crema  are in compozitie si acidul salicilic care este utilizat pentru afectiuni ale pielii.
S-a demonstrat ca acidul salicilic, ca ingredient,contribuie semnificativ la regenerarea celulara si imbunatatirea aspectului general al pielii.
Acidul salicilic este de asemenea recunoscut pentru capacitatile sale antimicrobiene si este folosit ca remediu pentru diverse stari patologice ale pielii

UTILIZARE:
aplicati crema pe piele,in zona cu durere si masati pana este complet absorbita.

RECOMANDARI:
utilizati crema  pentru zonele cu dureri.

BENEFICII:
antiinflamator, calmant, elimina rapid durerile musculare, intens hidratanta.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie