LAUFWUNDER SOLUTIE PENTRU INMUIEREA BATATURILOR 500 ml

  • Producător: Lutticke
  • Cod produs: 346
  • Disponibilitate: Out Of Stock
  • 68,00Lei


Îndepărtarea calusurilor de pe picioare va fi mult mai ușoară cu soluția Laufwunder pentru înmuierea bătăturilor, deoarece are ingrediente active, testate, ca:
- acidul salicilic, care este utilizat pentru afecțiuni ale pielii precum negii și bătăturile. S-a demonstrat că acidul salicilic, ca ingredient activ utilizat în produse cosmetice contribuie semnificativ la regenerarea celulară și la îmbunătățirea aspectului general al pielii. Acidul salicilic este de asemenea recunoscut pentru capacitățile sale antimicrobiene și este folosit ca remediu pentru diverse stări patologice ale pielii,
- acidul lactic, favorizează reînnoirea celulelor pielii, exfoliază, îmbunătățește textura și aspectul pielii. Este un produs de origine naturală, obținut prin fermentarea glucozei, folosit în compoziții cosmetice pentru ajustarea pH-ului și prezintă o bună afinitate față de piele. Îmbunătățește hidratarea și elimină celulele moarte. Acizii Alfa Hidroxi (AHA) exfoliază stratul cornos al epidermei și permit pielii să se regenereze, stimulează producția de colagen și elastină, contribuind astfel la netezirea pielii,
- allantoina, considerată actualmente cel mai important principiu activ al tătănesei, are efecte antiinflamatoare, antitumorale și favorizează regenerarea țesuturilor.
Toate aceste ingrediente fac ca soluția pentru înmuierea bătăturilor Laufwunder, să fie un aliat perfect în lupta cu pielea întărită de pe picioare.
Aplicați soluția pentru înmuierea bătăturilor pe dischete din bumbac și așezați pe zona care trebuie înmuiată, înfășurați apoi cu folie de plastic și lăsați așa cel putin 15 minute. Îndepărtați ușor dischetele și curățați bine locul, apoi hidratați intens pielea. Rezultatele vor fi vizibile chiar după prima folosire.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie